Tretmani lica

Kroz praksu se pokazalo da redovna nega u kozmetičkom salonu daje najbolje rezultate.
Osnov svake nege je dobro očišćena koža.

*Ultrazvuk lica - u kozmetičke svrhe se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro vibracijama i toplotom aktivira otvarnje pora pa svi aktivni sastojici ( vitamini, minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina) koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju i prodiru u pore koje se nakon nekoliko minuta zatavaraju i taj aktivni sastojak ostaje u njima. Delovanje ULTRAZVUČNOG nanošenja preparata je puno dugotrajnije od klasičnog nanošenja ručnom masažom lica.

Još jedna od funkcija ULTRAZVUKA ZA LICE je da s jedne strane pdstiče obnavljanje oštećenih pora, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi i metabolizma kože te takođe ubrzava cirkulaciju limfe, zajedno s funkcijom zagrejavanja za razgradnju masti i poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode i nakupljene masti (uklanja vrećice ispod očiju i tamne krugove oko očiju) .

Koža usled nepravilnog negovanja i zanemarivanja može rezultirati određenim problemima i stanjima poput BORA, FLEKA, PERUTANJE, MASNOĆE, preterane DEHIDRACIJE pa do izgleda UMORA i SIVILA. Čišćenje lica i tretmani lica su neizostavni tretmani nege kože lica ukoliko želite da odložite prve znakove starenja.

Aparat radi na bazi kontinuiranog impulsnog ultrazvuka i ono što je važno za naše klijente da je komforan i bezbolan.

 

*Higijenski tretman - podrazumeva piling, čišćenje i adstrigentnu masku.

*Tretmani problematične  i aknozne kože

*Nega muške kože

*Tretman voćnih kiselina - ovaj tretman deluje kao organski piling, podstiče obnavljanje kože, kožu efikasno čisti i smanjuje raširene pore, uspešno uklanja pigmentirane nepravilnosti i normalizuje izlučivanje žlezda lojnica. U dogovoru sa klijentima preporučuje se kućna nega voćnim kiselinama jer se tako dobijaju najbolji rezultati.


 

*Tretman hidratacije lica


*Vinoterapijski tretman
- vinoterapija opravdano obećava ekskluzivnu negu. Sastojci kao što su ekstrakt šampanjca i grožđa, ulja semenki grožđja, ulja jojobe, te vitamin A, E, T i B5 obnavljaju kožu, podmlađuju i efikasno deluju protiv starenja.

*Tretman popunjavanja bora - anti age biološki tretmani, tretmani stem ćelijama

*Pure oxygen tretmani ( tretmani cistim kiseonikom ) - NEKA KOZA PONOVO PRODISE ! Revolucionarna tehnologija fiflow BB61 za svez i podmladjen izgled vaseg lica, ova linija stimulise sve fizioloske funkcije koze. Neiscrpan izvor kiseonika na celije koze deluje kao gorivo, ishranjuje ih i vitalizuje. Efekat je vidljiv odmah posebno kod umornih i pusackih koza, a serija od 4 tretmana daje podmladjen izgled, ujednaceniju boju lica, i siguran je saveznik u borbi protiv slobodnih radikala. U pitanju je aktivna kozmetika koja prevazilazi konvecijalnost kozmetickog tretmana.

*Tretman 24 karatnim zlatom - to je tretman namenjen ženama i muškarcima iznad 50 godina i predstavlja pravu anti age fantaziju čiste raskoši. Zlato dokazano deluje u procesu podmlađivanja kože, izglađuje liniju bora te popravlja tonus kože. Zlato kao ključni sastojak tretmana daje izgled izuzetno podmladjene kože. U tretmanima koje radimo koristimo preparate kozmeticke kuce AFRODITA i JANSSEN
 

 

 


*Aromaterapija lica

    

*Tretman hijaluronom - hijaluron kao nova dimenzija prirodne hidratacije kože. Kao 100 % prirodni sastojak male molekularne mase i specifične molekularne težine omogućuje lako prodiranje i aktivnost u epidermu te tako povećava hidrataciju kože. Preparati su usklađeni sa ECO cert sertifikatom.

Prilikom svakog tretmana rade se raskošne masaže lica, vrata i dekoltea kao osnov svake nege. Masaža nam daje momentalno nežniji i svežiji izgled, popravlja cirkulaciju pa do ćelija stižu hranjive materije i kiseonik. Masaža takođe ima i efekat lifting, tj. zateže se koža lica i vrata.


Poboljšava se tonus mišića, cirkulacija limfe koja odvodi štetne materije, na taj način se rešavamo i stresa. U kombinaciji sa visokokvalitetnom preparativnom kozmetikom daje sjajne rezultate. Osim manuelne primenjuje se i ultrazvučna masaža lica.

Značajan faktor uspeha su odgovarajući saveti za produženu kućnu negu.