Masaža

Anticelulit masaža


Masaže su savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit, jer imaju višestruko dejstvo. Redovnim masiranjem se razbijaju masne ćelije, pojačava cirkulacija i izbacuju toksini, kao i suvišne količine vode u organizmu. U suštini, masaža deluje pozitivno na sve ćelije u organizmu, održava ih zdravim i samim tim pomaže u borbi protiv celulita. U kombinaciji sa odgovarajućim kremama, efekat je udvostručen. Najbolji rezultati se postižu kombinovanjem ručne i hidromasaže -podvodne masže. Ne samo da ćete sprečiti pojavu celulita, ukloniti ga na duge staze, već će se to pozitivno odraziti na sveukupno stanje duha i tela.
 


Relax masaža
 

Ophrvani hroničnim premorom i simptomima narazličitijih bolesti koje nam donosi tzv. moderno doba, shvatamo da masaža nije nikakav luksuz, niti je s druge strane, uputno pribegavati joj samo iz nužne potrebe. Sve je više onih koji u masaži traže i pronalaze lek za svoje narušeno fizičko i duhovno zdravlje. Čini se da blagotvorna dejstva masaže i njenu neophodnost u našim životima upoznajemo tek sada, pod teretom svakodnevnih psiho-fizičkih napora na koje smo osuđeni. Stresne situacije u koje najčešće nesvesno stupamo, predugo sedenje za računarom ili volanom, gojaznost kao pratilac takvih navika, a time i ugroženost mnogih vitalnih funkcija našeg organizma, navode nas da zakoračimo u tu oazu spokoja i pozitivne energije, i prepustimo se veštinama našeg masera.


Povećava se elastičnost kože i nestaju bore: posle višekratnih tretmana, koža postaje gipka, svežija i blistavija.
Pod dejstvom masaže u mišićima se ubrzava prijem energrtskih i gradivnih materija, omogućava se prisustvo veće količine krvi obogaćene kiseonikom; brže se otklanjaju produkti sagorevanja metabolizma, što je posledica ubrzane cirkulacije i aktiviranja rezervne kapilarne mreže. Povećava se tonus i elastičnost mišića, što znači da se poboljšava njihova kontraktilna sposobnost.
 

 

Ventuza masaža
 

To je jedna od najstarijih tehnika vakum masaže ventuzama, rešava sindrom bolnih leđa.


 

 

Pored navedenih radimo još i

  • Holistička masaža
  • Limfna drenaža
  • Masaža lica i dekoltea
  • Masaža stopala - refleksoterapija
  • Masaže za trudnice