Bars tretmani

 BARS –  je veoma prijatan tretman, može se primenjivati na bebama, trudnicama i svima koji smatraju da im je potreban. Laganim dodirom aktiviramo 32 tačke na glavi koje predstavljaju neko područije našeg života: Novac, tuga, radost, kreativnost, seksualnost, telo, kontrola, forma, struktura, odnosi, komunikacija… Ove 32 tačke čuvaju elektromagnetske komponente svih misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koja ste ikada o bilo čemu imali. Bars vam pruža mogućnost da sve otpustite i pronađete svoj unutrašnji mir.
 

 

BARS tačke se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo .

 

 

 
Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.
 
Bars tretman donosi više energije, dobar san, snažan imunitet, otpornost na stres, snažno zdravlje i vitalnost, postizanje boljih rezultata na poslu, u učenju, u sportu, odličnu koncentraciju, poboljšanje komunikacije sa ljudima, potpunu prisutnost i pažnju …
Trajanje tretmana: 60 minuta